+38 068 303-69-21, +38 050 860-09-49

Щодня з 10:00 до 20:00

ТОП-5 масок для обличчя на всі випадки

Зараз важко уявити догляд за обличчям без використання масок. І якщо в епоху наших бабусь, потрібно було робити маски для обличчя самостійно з огірків, полуниці тощо, то для нас професійні маски для обличчя перестали бути такою собі дивиною та розкішшю. І вони мають безперечну перевагу перед «саморобками». Вони стабілізовані, протестовані дерматологами, різноманітні за складом, формою випуску та призначенням. 

Якщо ви любите маски та якісний догляд за шкірою так, як і ми, то вам точно буде цікавий наш ТОП-5 масок для обличчя, яким під силу покращити стан шкірного покриву, навіть у найскладніших випадках. Рейтинг найкращих масок для обличчя не взятий зі стелі, він ґрунтується на статистиці продажів нашого інтернет-магазину. Тобто до нього потрапило п’ять засобів, які користуються найбільшою популярністю серед наших покупниць.

Як вибрати маску для обличчя? 

Вибрати маску для обличчя одночасно й важко й просто. 

Як це?

Просто можливо тільки в тому випадку, якщо ви точно знаєте як правильно підібрати маску для обличчя та маєте чітке уявлення про цілі та бажаний результат застосування косметичного засобу. Інакше навіть кращі косметичні маски для шкіри обличчя не принесуть ніякого wow-результу. І це в кращому випадку. У найгіршому можна зіткнутися й з алергічною реакцією.

Тому, обираючи маску для обличчя, врахуйте:

  • тип шкіри (нормальний, сухий, жирний, комбінований та її чутливість, яка найчастіше безпосередньо пов’язана з проблемою);
  • наявну проблему (стан шкіри, включаючи наявність вугрової висипки, постакне, пігментації, підвищеного виділення себуму, атопії, темних кіл та набряклості під очима, ознак зневоднення та старіння);
  • свій вік;
  • час доби, коли ви хочете використовувати засіб;
  • індивідуальну непереносимість певних речовин;
  • свої уподобання щодо форми випуску.

Також іноді потрібно врахувати сезон. Деякі речовини краще не використовувати влітку, особливо за підвищеної чутливості шкіри.

За способом застосування маски бувають змивними та незмивними.

За часом застосування денні, нічні та ті, які можна наносити на обличчя в будь-який час доби, коли буде необхідно.

За формою випуску:

  • кремоподібні;
  • гелеподібні (зокрема маски-плівки);
  • порошкоподібні (зокрема альгінатні маски);
  • тканинні, просочені концентрованою сироваткою;
  • грязьові тощо.

За функціональним призначенням:

  • очищаючі та відлущувальні;
  • зволожувальні;
  • протизапальні (як правило, вони призначені для боротьби з проблемами жирної шкіри, зокрема акне);
  • живильні;
  • омолоджувальні (зокрема ліфтингові);
  • відбілюючі;
  • заспокійливі (ідеальний варіант для чутливої шкіри) тощо.

Зіставивши всі ці пункти, можна вибрати ідеальний засіб для себе.

Огляд масок для обличчя, які найпопулярніші серед наших клієнток

5 найкращих масок для обличчя на думку клієнток «Japan Shampoo»:

Всі вони мають свої особливості та своє призначення, тому поговоримо про кожну з них докладніше, за відгуками вони варті цього.

Zein Obagi Zo Skin Health Complexion Clearing Masque 

Це очищаюча маска для комбінованої та жирної шкіри з проблемами (зокрема акне, розширені та забруднені пори, зайве виділення шкірного сала). Вона регулює жировий баланс, очищає, вирівнює тон та рельєф шкіри, захищає від зовнішніх агресивних факторів та зволожує.

Склад: Aqua / Water / Eau, Talc, Sulfur, Kaolin, Glycerin, Bentonite, Propylene Glycol, Ethylene Brassylate, Caprylyl Glycol, Silica, Tetrasodium EDTA, Benzyl Alcohol, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Ultramarines (CI 77007).

Етап очищення та себорегуляції, з яким ця маска справляється на відмінно, має велике значення в догляді за обличчям. Оскільки, якщо шкіра не очищена або недостатньо очищена, який би догляд ви не забезпечили їй на інших етапах, це буде безрезультатним витрачанням часу та фінансових ресурсів.

Zein Obagi Zo Skin Health Skin Brightening Sheet Mask 

Це маска для обличчя того ж бренду, що й перша, але, на відміну від неї, вона тканинна та її основне призначення — відбілювання та освітлення шкіри. Тому вона ідеально підійде для шкіри (незалежно від типу) з такою проблемою, як схильність до появи пігментних плям і ластовиння. Також засіб чудово усуває подразнення, зволожує, мінімізує прояви перших ознак старіння, повертає шкірі блиск.

Склад: Aqua / Water / Eau, Glycerin, PEG / PPG-17/6 Copolymer, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Camellia Sinensis Leaf Extract, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Tocopheryl Acetate, Erythritol, Panthenol, Dipotassium Glycyrrhizate, Allantoin, Caprylyl Glycol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Hydroxyethylcellulose, PEG-14M, Propanediol, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Natto Gum, Silica, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylhexylglycerin, Fragrance / Parfum.

Image Skincare I Mask Hydrating Hydrogel Sheet Mask 

Ще одна незмивна маска для обличчя, але вже на основі гідрогелю, а не тканини. Вона підходить для будь-якого віку та типів шкіри, добре зволожує та живить шкіру, що має велике значення для стану шкірних покривів. Крім цього, вона охолоджує, заспокоює, усуває тьмяність, протистоїть оксидативному стресу, розгладжує рельєф і відновлює (зокрема сприяє швидшому загоєнню мікротравм шкірного покриву).

Склад: Water / Aqua / Eau, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Allantoin, Butylene Glycol, Polysorbate 20, Chondrus Crispus Extract, Carbomer, Niacinamide, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Camellia Sinensis Leaf Extract, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Extract, Tromethamine, Ethylhexylglycerin, Hydroxyethylcellulose, Potassium Chloride, Ceratonia Siliqua (Carob) Gum, Sodium Citrate, Dipotassium Phosphate, Disodium Edta, Panax Ginseng Root Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Glucose, Calcium Lactate, Glucomannan, Glycine, Serine, Glyceryl Linoleate, Glutamic Acid, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Beta-Glucan, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Wine Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Aspartic Acid, Leucine, Sodium Hyaluronate, Squalane, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Portulaca Oleracea Extract, Centella Asiatica Extract, Alanine, Lysine, Arginine, Tyrosine, Phenylalanine, Threonine, Proline, Valine, Isoleucine, Glyceryl Linolenate, Glyceryl Arachidonate, Histidine, Methionine, Cysteine, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Bht, Ascorbyl Palmitate, Limonene.

Image Skincare Clear Cell Medicated Acne Masque 

Якщо у вас проблемна, жирна чи чутлива шкіра із висипаннями, то ця маска для обличчя саме те, що потрібно. Внаслідок ефективної комбінації білої глини, саліцилової та гліколевої кислот з іншими речовинами, маска очистить пори та заспокоїть шкіру. Вона знижує чисельність бактерій, підсушує запалені ділянки шкіри та мінімізує запалення від акне.

Склад: Salicylic Acid 2 %, Aqua, Kaolin, Talc, Glycerin, Glycolic Acid, Dimethyl Sulfone, Polylactic Acid, Ricinoleth-40, Magnesium Aluminum Silicate, Polysorbate 20, Sorbitol, Oligopeptide-10, Titanium Dioxide, Maltodextrin, Sodium Polystyrene Sulfonate, Xanthan Gum, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Montmorillonite, Leptospermum Scoparium Branch/Leaf Oil, Wheat Germamidopropyldimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Hydroxide, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Allantoin, Panthenol, Sodium Pca, Syringa Vulgaris (Lilac) Extract, Achillea Millefolium Extract, Alchemilla Vulgaris Extract, Alcohol, Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Primula Veris Extract, Veronica Officinalis Extract, Chondrus Crispus Powder, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Mica, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Spiraea Ulmaria Root Extract, Boswellia Serrata Extract, Benzyl Alcohol, Honey Extract, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Sodium Hyaluronate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Arginine, Leucine, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Lysine, Tyrosine, Valine, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Disodium Edta.

Genosys Soothing Bomb Sea Algae Mask 

Маска з рослинними екстрактами (зокрема морських водоростей, бамбука та шкаралупи каштана) і гліцерином, яка має потужну антиоксидантну та регенерувальну дію. Вона допомагає мінімізувати прояви ознак старіння, готує шкіру до нанесення макіяжу, зволожує, знімає подразнення, зменшує вираженість запальних процесів. І має ще безліч інших корисних для шкіри властивостей.

Склад: Aqua (Water), Methylpropanediol, Glycerin, Dipropylene Glycol, Jania Rubens Extract (10 ppm), Undaria Pinnatifida Extract (10 ppm), Panthenol, Allantoin, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Castanea Crenata (Chestnut) Shell Extract, Bambusa Vulgaris Extract, Betaine, Carbomer, Chlorphenesin, Tromethamine, Ethylhexylglycerin, Dextrin, Polyglyceryl-10 Laurate, Polyglyceryl-10 Myristate, Butylene Glycol, Disodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Gardenia Florida Fruit Extract, Xanthan Gum, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Phenoxyethanol, Tocopherol. 

Сподіваємося, що наша добірка найкращих масок для обличчя (топових серед наших покупниць) допоможе вам зробити свій вибір. Якщо з якоїсь причини вони вам не підходять, у нашому магазині є ще дуже багато масок та інших косметичних засобів, здатних зробити вас красивішими та щасливішими. Переходьте до нашого каталогу, робіть вибір та оформлюйте замовлення. Літо — це той сезон, коли вашій шкірі потрібен потужний антиоксидантний і зволожувальний догляд.

Питання-Відповідь

Які маски для обличчя можна робити щодня?

Щодня можна використовувати лише ті маски для обличчя, які рекомендуються для щоденного застосування виробником. Зазвичай вони містять комплекс антиоксидантів, гіалуронову кислоту, алое віра, ніацинамід та/або інші вітаміни. І, як правило, вони не є відлущувальними, ліфтинговими та масками, що очищають.

Яку маску краще робити на ніч?

На ніч наносяться насичені живильні маски, що відновлюють і регенерують. Під час відпочинку шкіра візьме від таких масок максимум користі. Також можна використовувати маски з позначкою «нічна».

Чому не можна маску наносити на шкіру навколо очей?

Кожне змивання маски буде додатковим стресом для шкіри. Для догляду за делікатною зоною навколо очей існують спеціальні засоби, зокрема патчі, залишки просочення яких просто вбиваються в шкіру пучками пальців, сироватки, гелі, креми тощо для шкіри навколо очей.

Чи потрібно чекати на повне висихання глини на обличчі?

Глиняні маски та маски з додаванням глини в жодному разі не можна перетримувати та давати їм повністю висохнути. Це може призвести до зневоднення та пошкодження шкірних покривів.

Як правильно змивати глиняну маску?

Після того, як ви витримаєте маску потрібну кількість часу, змийте її теплою водою без умивалки та протріть шкіру ватним диском, змоченим у тоніку без кислот та спирту. Якщо маска все-таки повністю висохла, перед умиванням покладіть на обличчя вологий компрес, щоб він розмочив її.

Замовити товари на нашому сайті

Rate this post
Rate this post

Коментарі (0)

Схожі статті

4 хвилин

1372

Як уникнути подразнення після гоління

А ви знали, що подразнення після гоління англійською звучить як razor burn? Тобто, якщо перекласти дослівно — опік від бритви. І треба визнати, що за рівнем неприємних відчуттів, це справді дуже схожі пошкодження. І, як і з опіком, уникнути подразнення після гоління легше, ніж лікувати його наслідки (зокрема вросле волосся). Тому в цій статті ми […]

18.09.2024

6 хвилин

1981

Як відновити волосся після літа

Ось і закінчилося літо… Зізнавайтеся, воно пройшло у вас активно: море, купання в озері або річці, сонячні ванни на піщаному пляжі? Тоді з першим ароматом осені в повітрі, у вас точно виникне питання: як відновити волосся після літа, щоб воно знову мало шикарний вигляд. А все через те, що велика кількість сонця, високих температур, солоної, […]

17.09.2024

5 хвилин

19770

Що таке емоленти та нащо вони у складі косметики

Для вибору косметики не за красою упаковки та рекламою, а за властивостями та дією, які повинні відповідати потребам шкіри, потрібно розбиратися в категоріях речовин. Попри всю свою корисність для багатьох, одна з найбільш незатертих в обговореннях категорій, — емоленти. Сьогодні спробуємо простими словами розібратися в тому, що таке емоленти, навіщо вони потрібні в косметиці, як […]

30.08.2024

    Підпишіться на нашу розсилку

    Отримуйте свіжі новини про новинки у світі краси