+38 068 303-69-21, +38 050 860-09-49

Щоденно з 10:00 до 20:00

Сольовий спрей для волосся: що це і як ним користуватися?

Сольовий спрей для волосся

До відпустки ще далеко, а спогади про безтурботний час на морському узбережжі мимоволі спливають у пам’яті? Сольовий спрей для волосся —це, як експрес-поїздка на пляж. Дрібні кристали солі у складі засобу надають локонам безтурботну та сексапільну недбалість. Ви ніби провели час на пляжі, а ваше волосся висушив жаркий морський вітерець. Сольовий спрей для волосся ще називають surf-spray, адже він ідеально структурує локони, надаючи їм природний об’єм та текстуру.

Щоб стати схожою на подругу серфера чи створити look ніби тільки з моря, необов’язково їхати на пляж. Достатньо збризкати волосся соляним спреєм і руками надати зачісці бажаної форми.

Що таке сольовий спрей для волосся?

Sea Salt Spray або сольовий спрей — новий тренд, що прийшов на зміну помадам і гелям для укладки, що обтяжують волосся. На відміну від цих продуктів, спреї швидко надають пасмам природного обсягу та текстури. Засоби на основі солі не створюють відчуття липкості та тяжкості локонів. Сольові спреї для волосся забезпечують зачісці пластичність і добре фіксують пасма в заданому положенні без ефекту склеювання.

Потрапляючи на волосся, морська вода витягує з них натуральну вологу, тому після моря вони виглядають трохи недбалими, освітленими і навіть трохи жорсткими. Соляний спрей був спеціально створений для відтворення такого ефекту в домашніх умовах.

Але не варто боятися «солоних» hair-продуктів, адже сучасні стайлінгові засоби не сушать волосся. У складі більшості сольових спреїв міститься мінеральна сіль Епсома, що складається з сульфату магнію. Її ще називають «англійською сіллю», бо добувають у Великій Британії. Ця речовина не шкодить локонам, а, навпаки, дбайливо доглядає їх.

Сьогодні ринок б’юті-продуктів наповнений засобами для укладки на основі натуральних солей Середземного моря. Крім морської солі, формули сольових спреїв для волосся містять олії насіння та рослин, зволожуючі інгредієнти та санскрін. Такі засоби підходять навіть пересушеним локонам, завдяки ефекту зволоження, живлення та захисту від сонця.

Склад сольового спрею

Навіщо потрібний сольовий спрей для волосся?

Це універсальний стайлинговий засіб, який підходить чоловікам та жінкам. Його можна використовувати на локонах різної довжини. Також соляний спрей для волосся відмінно працює на пасмах будь-якого типу як основний або додатковий укладальний засіб.

Що робить сольовий спрей для волосся:

  • з’єднує окремі волоски без ефекту склеювання, створюючи таким чином пластичну та рухливу зачіску;
  • структурує окремі завитки, надаючи їм пляжну матовість;
  • обволікає пасма, створюючи ефект легкої недбалості, ніби волосся висохло на сонці після купання в морі;
  • зміцнює та ущільнює тонкі волоски;
  • додає обсяг важким волоссям, залишаючись непомітним на них;
  • усуває статичну електрику;
  • живить пасма необхідними вітамінами та мікроелементами, роблячи їх слухняними та здоровими.

До переваг сольових спреїв для волосся відносять:

  • легкість використання;
  • вміст натуральних інгредієнтів, які забезпечують догляд;
  • надання обсягу та свіжого вигляду волоссю, що потребує миття;
  • створення природних локонів без використання стайлера;
  • можливість застосування на сухих та вологих пасмах;
  • здатність освіжити навіть тьмяну шевелюру;
  • відсутність відчуття липкості та тяжкості на волоссі.

Використання спрею для волосся із сіллю доречно у будь-яку пору року. Але пік його популярності припадає на теплий сезон, коли хочеться надати зачісці природної недбалості. Це абсолютний літній must have для тих, хто хоче виглядати стильно, не витрачаючи багато часу на укладання волосся.

Як користуватися сольовим спреєм для волосся?

Стайлінговий продукт є досить простим у використанні. Його можна наносити на щойно вимите або сухе волосся. В останньому випадку сольовий спрей для волосся відмінно впорається із завданням структурування, надавши ефекту легкої розпатланості морським вітром. На вимитих пасмах засіб застосовувати ще простіше, і він дає більш виражений результат. Щоб досягти об’єму, слід розподіляти стайлінговий продукт по всій довжині волосся. Якщо потрібно створити текстурну зачіску, її наносять на окремі локони.

Нанесення сольового спрею

Як зробити укладку сольовим спреєм:

  • вимийте волосся і злегка підсушіть його рушником;
  • візьміть текстуруючий сольовий спрей і добре струсніть флакон, щоб активувати діючі компоненти;
  • розпорошіть засіб на прикореневу зону та середню частину кожного локону, уникаючи кінчиків;
  • розділіть пасма і скручуйте їх у тонкі джгутики (чим більше ви скручуватимете волосся, тим хвилястіше вийдуть завитки);
  • дайте волоссю висохнути або використовуйте дифузор, що імітує легкий і теплий вітер (слід уникати гарячого повітря, щоб не зіпсувати відчуття недбалості укладання).

Можна не сушити локони феном, а дозволити їм висохнути природним шляхом. Так морський ефект стане ще помітнішим.

Об’ємна укладка волос сольовим спреєм робиться таким чином:

  • вимийте волосся чистою водою (можна без шампуню);
  • трохи просушить їх рушником чи руками;
  • рівномірно розпорошіть спрей з морською сіллю для об’ємних укладок по всій довжині волосся;
  • акуратно розподіліть засіб пальцями від коренів до кінчиків;
  • використовуйте фен у режимі максимального обдування при середній температурі;
  • розчісуйте пасма у напрямку від обличчя за допомогою круглого брашу або широкої односторонньої щітки, одночасно просушуючи феном;
  • зафіксуйте зачіску пастою або глиною для укладання (необов’язково).

Маючи в арсеналі флакон соляного спрею для волосся, можна зробити зачіску в стилі пляжних вечірок:

  • нанесіть сольовий спрей для волосся по всій довжині;
  • скручуйте окремі пасма, починаючи від лінії росту волосся, вивільняючи по кілька тонких пасмок з кожної;
  • зафіксуйте зачіску за допомогою лаку чи іншого засобу;
  • закріпіть окремі локони шпильками, щоб надати образу грайливості.

Перевага сольового спрею для волосся — можливість легко виправити або освіжити укладку протягом дня. Стайлінговий продукт не обтяжує волосся. Його можна повторно наносити на локони, що вимагають миття, оскільки засіб добре вбирає надлишки шкірного сала, надаючи пасмам чистий і природний матовий блиск. Він сподобається тим, хто не любить ефект склеєних волосків або відчуття присутності продукту укладки на пасмах.

Сольові спреї для волосся стали улюбленими засобами у стилістів, перукарів, блогерів та дівчат, які стежать за модою. Купити сольовий спрей для волосся, виготовлений на основі натуральних інгредієнтів, можна у нашому онлайн-бутіку. Менеджери магазину завжди раді надати консультацію.

Питання-Відповідь

Як приготувати сольовий спрей для волосся в домашніх умовах?

Щоб самостійно приготувати б’юті-продукт, достатньо мати під рукою теплу воду, сіль та флакон з пульверизатором. Сіль потрібно розчинити у теплій воді та залити у флакон. Стайлінговий засіб готовий!

Чи шкідливі сольові спреї для волосся?

При помірному використанні стайлінговий засіб є абсолютно нешкідливим. Але якщо наносити спрей на основі морської солі на волосся щодня, це може призвести до просушування пасм.

Чи робить спрей із сіллю волосся густіше?

Стайлінговий засіб зміцнює тонке волосся і робить його більш щільним. Тяжкі ж пасма піднімаються біля коріння, стають гнучкими і слухняними. Це створює ефект об’єму та густоти, додаючи зачісці стійкості та забезпечуючи красиву текстуру.

Чи освітлює сольовий спрей волосся?

Засоби для укладки волосся з морською сіллю у складі не можуть освітлити волосся. Такий ефект досягається лише природним шляхом під впливом сонця та морської води.

Замовити товари на нашому сайті

4.5 / 5 - 2
4.5 / 5 - 2

Коментарі (4)

  1. Очень люблю использовать солевые спреи весной и летом. Выручают, когда нет времени на полноценную укладу. Сбрызнула отдельные пряди, взъерошила руками, подсушила и побежала по делам.

  2. Я использую такой спрей для текстурирования отдельных прядей. Мне очень нравится такой немного небрежный стиль в прическе, поэтому я часто пользуюсь солевыми средствами. Но покупаю только хороших фирм с нормальным составом. Не хочу пересушить волосы. В последнее время выбираю продукты Hadat и довольна этой маркой.

  3. Я очень люблю всякие новинки из бьюти-сферы. Смотрю каналы стилистов на YouTube и пытаюсь повторять их укладки. Как раз недавно смотрела обзор на солевые спреи для волос и решила попробовать. Очень интересный продукт! У меня тонкие светлые волосы, объема добиться на них нелегко. Обычно локоны быстро опадают, и выглядит это не очень красиво. Я попробовала перед укладкой распылить на них солевой спрей от Davines. После этого уложила феном и еще сбрызнула лаком. Эффект мне очень понравился, волосы были подвижными, не склеенными, но при этом держали объем! Однозначно это средство займет почетное место на моей полочке)))

  4. Я стилист по прическам, и у меня есть свой небольшой кабинет с постоянными клиентами. Регулярно использую спреи с морской солью в процессе укладки. Я считаю, что это отличное изобретение! Спрей не утяжеляет волосы, облегчает укладку. Не нужны никакие муссы и пенки, чтобы сделать хороший объем. Могу рекомендовать девочкам, у которых тонкие волосы. Работает отлично!

Схожі статті

7 хвилин

13422

Як вибрати протисонцевий засіб для обличчя

Досі думаєте, чи потрібен вам сонцезахисний засіб, якщо ви не збираєтеся на пляжний відпочинок? У нас є аргумент, який розвіє всі сумніви з приводу такого доповнення до звичного догляду: щоденний догляд за шкірою втрачає ефективність, якщо ви не використовуєте засоби з сонцезахисними фільтрами щодня перед виходом на вулицю. А якщо у вас світла шкіра, то […]

29.04.2024

6 хвилин

13669

День матері: як привітати маму в її день, навіть якщо ви не поруч

День матері — це свято, присвячене мамам і материнству. В Україні, як і в багатьох інших країнах, цей день, починаючи з 2000-го, святкують у другу неділю травня. Цього року День матері випадає на 12 травня. Традиційно цього дня з мамами проводять час, дякують їм за все, вітають теплими словами, квітами та приємними подарунками. Однак зараз […]

29.04.2024

4 хвилин

14470

Як прибрати набряки з обличчя

Одутлість, мішки й темна шкіра навколо очей, набряклі повіки, нечіткий овал обличчя, пом’ятість, тьмяність — чого тільки не побачиш, розглядаючи своє обличчя в дзеркалі вранці. Звісно, найлегше сказати, що всі ми не молодшаємо та звинуватити в усьому нерви та неякісний сон. Однак, насправді це буде спробою піти від реальності. Набряклість обличчя, яку ви спостерігаєте щоранку, […]

28.04.2024

    Підпишіться на нашу розсилку

    Отримуйте свіжі новини про новинки у світі краси