+38 068 303-69-21, +38 050 860-09-49

Щоденно з 10:00 до 20:00

7 крутих подарунків під ялинку

7 крутих подарунків під ялинку


Перший місяць зими, а в декого вже й листопад, сповнений новорічною атмосферою та метушнею. Планування новорічних і різдвяних свят. Купівля та пошук подарунків під ялинку — День святого Миколая, Різдво, Новий рік. А можна ще захопити й звичну нам дату Різдва — 7 січня. Не знаєте: що подарувати на Новий рік, які є ідеї подарунків на Новий рік та інші зимові свята? Якщо вам подобається балувати своїх рідних і приятелів, то чому б не зробити круті подарунки для своїх близьких. А ми зі свого боку готові поділитися добіркою найкращих подарунків під ялинку.

Засоби для догляду за волоссям у подарунок

Починаючи тему, відразу потрібно зазначити, що б’юті-подарунки на Новий рік — це не той подарунок, на якому варто економити. Новорічний сюрприз не повинен складатися з дешевої мас-маркет продукції. А ще перед придбанням не зайвим буде підглянути вподобання людини, якій ви хочете зробити подарунок. І тут не тільки (і не скільки) про вподобання в брендах. Важливо знати тип шкірного покриву та волосся, щоб потрапити точно в ціль.

А серед косметичних засобів наші експерти рекомендують обирати продукцію брендів, які спеціалізуються на догляді за волоссям.

Серед них такі всесвітньо відомі бренди, як:

Діапазон цін і асортимент продукції цих брендів дає змогу обрати подарунок на будь-який гаманець. Це може бути як один продукт або ж кілька. Наприклад, шампунь, кондиціонер, маска для волосся, термозахист, ампули для інтенсивного догляду або вже готові набори з двох чи більше продуктів.

Засоби для догляду за волоссям у подарунок на Новий рік

Також інтернет-магазин «Japan Shampoo» пропонує широкий асортимент готових наборів засобів для догляду за волоссям, наприклад, від шведської компанії REF. Їх особливістю є те, що вони об’єднані для вирішення певних проблем: надання волоссю об’єму, відновлення, зволоження, догляд за фарбованим волоссям. Деякі набори йдуть у комплекті з косметичкою.

Такий новорічний подарунок ідеально підійде жінці, особливо з довгим волоссям. Та і якщо волосся коротке, то теж не обійтися без засобів догляду.

Якісний гребінець 

Якісний гребінець — це теж дуже крутий гарний подарунок не тільки на Новий рік і Різдво, а й у будь-який інший день. При цьому він зможе радувати одержувача тривалий час. Щоб це було дійсно так, його потрібно правильно вибрати. Радимо обирати новорічні подарунки серед таких перевірених часом брендів, як:

Якісний гребінець у подарунок на Новий рік

Також варто звернути увагу на новинку від брендів, які спеціалізуються на догляді за волоссям і шкірою голови:

  • Fairy Brush від Xiaomoxuan (має зручну підставку);
  • гребінці відомого шведського бренду BJÖRN AXÉN (їхня особливість у тому, що аксесуар можна підібрати під потрібний тип волосся).

Косметика для обличчя в подарунок

Косметика для обличчя у подарунок на Новий рік

Хорошими варіантами доглядових засобів для подарунка мамі, дружині, бабусі, свекрусі або тещі на Новий рік може бути така косметика, як:

Кожен із цих брендів хоч і націлений на боротьбу з віковими змінами, але пропонує якісну косметику для будь-якого віку. При цьому, знову ж таки, цей варіант подарунків на Новий рік не буде і не може бути бюджетним. Оскільки виробництво всієї якісної косметики пов’язане з чималими витратами — недешеві компоненти (найчастіше натуральні та органічні) і передові дослідження — вона не може бути дешевою.

Косметика для догляду за тілом у подарунок 

Косметика для догляду за тілом у подарунок на Новий рік


Тут діє те саме правило: не економте на якості. Для вибору косметики в подарунок на Новий рік радимо придивитися до натуральних гелів для душу #Treatyou від Janeke, а також до засобів бренду Tree Hut: ароматні скраби для тіла та гелі для душу, які не залишать нікого байдужими.

Декоративна косметика в подарунок

Декоративна косметика у подарунок на Новий рік


Подарунок на Різдво і Новий рік може бути й не доглядовим. Хоча підійде він тільки для любителів макіяжу. Декоративну косметику також потрібно обирати, виходячи з якості, типу, тону та чутливості шкіри людини, якій ви її збираєтеся дарувати. Також обов’язково потрібно врахувати уподобання в макіяжі. З косметики, представленої в нашому магазині, відмінний вибір якісних декоративних засобів пропонує японський бренд OTOME. Серед його асортименту блиски для губ, рум’яна, коректори, тіні для повік, олівці для очей, пудра, туш тощо. Водночас уся продукція бренду має гарну якість, максимально гіпоалергенна, перевірена дерматологами та офтальмологами, виправдовує очікування.

Подарунок на Різдво та Новий рік чоловікові

Подарунок на Різдво та Новий рік чоловікові

Попри поширені забобони, косметика може стати чудовим подарунком на Новий рік і Різдво й для чоловіків. Просто, якщо ви хочете обрати по-справжньому крутий і потрібний подарунок, обирайте з категорії «Чоловіча косметика»‎ та обов’язково з огляду на потреби чоловіка (тобто якщо він не носить бороду, то дарувати йому віск для укладання бороди не варто — хоча, звісно, все не так просто). 

Чоловічі серії є у багатьох відомих брендів. Серед наших покупців найбільш популярна окрема чоловіча лінія бренду OTOME — SHINSHI. В асортименті є чоловічий крем для обличчя, лосьйон, пінка для гоління, чоловічий гель для душу, косметика для волосся (зокрема шампунь-кондиціонер, тонік проти випадіння волосся) тощо. При цьому не варто обмежувати свій вибір тільки цією серією. Повний асортимент косметичних засобів для чоловіків, представлений на нашому сайті, ви знайдете на цій сторінці. Сподіваємося, ви знайдете там подарунок мрії для своєї близької людини.

Свічки в подарунок

Свічки та аромадифузори — це водночас про теплоту, романтику та універсальність. Усі три якості безумовно є непоганою характеристикою для подарунка на Новий рік і Різдво. Незалежно від того, кому вам потрібно зробити подарунок: близькій людині чи знайомому (наприклад, колезі, мешканцям із сусідньої квартири), якого ви не надто добре знаєте. 

Свічки та аромадифузори у подарунок на Новий рік


Такі дрібниці здатні наповнювати сірі дні святковим ароматом, створювати затишок, задавати правильний настрій. Головне — обрати відповідний аромат. Якщо ви точно не впевнені, які аромати любить людина, завжди краще обрати щось із нейтрального. Наприклад, зелений чай або цитрусові. У жодному разі не ваніль, троянду, герань, лілію, лаванду або деревні. Це проблемні запахи, які можна розділити на дві категорії — «подобається / не подобається» і ті, що викликають головний біль. Як правило, останні стосуються троянди та лілії. 

Варіанти ароматичних подарунків під ялинку на нашому сайті ви знайдете тут.

Сподіваємося, що наша добірка допоможе вам підібрати та купити новорічні подарунки 2023/24 без головного болю напруги та довгих сумнівів. А ваші подарунки принесуть тільки радість і користь їхнім одержувачам.

Замовити товари на нашому сайті

Rate this post
Rate this post

Коментарі (0)

Схожі статті

7 хвилин

15406

Як вибрати протисонцевий засіб для обличчя

Досі думаєте, чи потрібен вам сонцезахисний засіб, якщо ви не збираєтеся на пляжний відпочинок? У нас є аргумент, який розвіє всі сумніви з приводу такого доповнення до звичного догляду: щоденний догляд за шкірою втрачає ефективність, якщо ви не використовуєте засоби з сонцезахисними фільтрами щодня перед виходом на вулицю. А якщо у вас світла шкіра, то […]

29.04.2024

6 хвилин

15645

День матері: як привітати маму в її день, навіть якщо ви не поруч

День матері — це свято, присвячене мамам і материнству. В Україні, як і в багатьох інших країнах, цей день, починаючи з 2000-го, святкують у другу неділю травня. Цього року День матері випадає на 12 травня. Традиційно цього дня з мамами проводять час, дякують їм за все, вітають теплими словами, квітами та приємними подарунками. Однак зараз […]

29.04.2024

4 хвилин

16444

Як прибрати набряки з обличчя

Одутлість, мішки й темна шкіра навколо очей, набряклі повіки, нечіткий овал обличчя, пом’ятість, тьмяність — чого тільки не побачиш, розглядаючи своє обличчя в дзеркалі вранці. Звісно, найлегше сказати, що всі ми не молодшаємо та звинуватити в усьому нерви та неякісний сон. Однак, насправді це буде спробою піти від реальності. Набряклість обличчя, яку ви спостерігаєте щоранку, […]

28.04.2024

    Підпишіться на нашу розсилку

    Отримуйте свіжі новини про новинки у світі краси