+38 068 303-69-21, +38 050 860-09-49

Щоденно з 10:00 до 20:00

День матері: як привітати маму в її день, навіть якщо ви не поруч

Як привітати маму в її день

День матері — це свято, присвячене мамам і материнству. В Україні, як і в багатьох інших країнах, цей день, починаючи з 2000-го, святкують у другу неділю травня. Цього року День матері випадає на 12 травня. Традиційно цього дня з мамами проводять час, дякують їм за все, вітають теплими словами, квітами та приємними подарунками. Однак зараз ми перебуваємо на такому важкому історичному відрізку, коли далеко не кожен може дозволити собі перебувати поруч із батьками, навіть якщо дуже хочеться та навіть якщо всього один день. Що ж робити в такій ситуації?

Точно не залишати найріднішу у світі жінку без уваги!

Звісно, ніщо не замінить мамі її дитини поруч, але підняти їй настрій все-таки можна. І це те свято, коли можна обійтися без будь-якого креативу. Варто враховувати, що мами — люди з іншого покоління, і далеко не всі з них поділяють любов до нових віянь. Тому така класика, як квіти, смачний шоколад і якісна косметика — завжди актуальні.

І з останнім пунктом у списку ми точно можемо допомогти!

Яку косметику можна подарувати мамі

Яку косметику можна подарувати мамі

Найчастіше донькам легше вибирати косметику в подарунок мамі, але і синам це цілком під силу. Головне знати, якої косметики потребують жінки 45+. І це точно не декоративна косметика. Замість неї варто розглянути більш актуальні варіанти з якісної доглядової косметики. Серед них:

✔ сонцезахисна косметика,

✔ антивіковий догляд для шкіри обличчя, шиї та зони декольте,

✔ продукція для релаксу (скраби, олії, пілінги, маски тощо),

✔ косметика для волосся та шкіри голови,

✔ косметичні засоби для тіла (очищення, зволоження тощо).

Ще можна подарувати профілактичний комплекс вітамінів і мінералів, який поліпшить стан волосся, нігтів і шкіри, сповільнить їхнє старіння.

Чому доглядова косметика — це чудовий подарунок

І тут потрібно повернутися до неочевидного, точніше очевидного тільки для деяких: чому доглядова косметика — чудовий подарунок на День матері, а відділ з декоративною краще пройти повз. Річ у тім, що починаючи десь із 40 років, жінки не фарбуються яскраво часто, їхні смаки постійно змінюються, колір помади та запах парфумів підбирається під настрій… І ще величезна кількість чинників, які можуть завадити вгадати та догодити.

А ось із доглядовою косметикою все інакше. Тут на вибір впливає вік, особливості шкіри та волосся, їхні потреби та фінансові можливості. Доглядова косметика в подарунок — це те, що підкреслить внутрішню та зовнішню красу, підтримає турботу про тіло, обличчя, волосся. А турбота про себе й утримання молодості в тренді у всіх поколінь жінок, які люблять себе.

Доглядова косметика — це чудовий подарунок

І, крім того, якісна брендова косметика від улюбленої дитини — це:

  • прояв турботи та індивідуального підходу у виборі подарунка;
  • чудовий настрій не на один день (щоразу, беручи баночку з кремом до рук, мама згадуватиме вас, вашу турботу та посміхатиметься);
  • можливість подбати про свою зовнішність якісно та спробувати щось нове, що сама б мама собі не купила.

Що пропонує асортимент Japan Shampoo мамам 

Вибираючи, щоб такого вам запропонувати на подарунок для мам, ми керувалися головним принципом: для мам тільки найкраще. Тому вибирали тільки з продукції перевірених брендів.

Ось такий рейтинг косметики в подарунок мамам у нас вийшов…

1. Сонцезахисна косметика для обличчя

Сонцезахисна косметика для обличчя

Звісно, ми могли б запропонувати купити на подарунок мамі й сонцезахисний засіб для тіла, але подарунок має бути на 100 % потрібним і корисним, а не пролежати в косметичці. Сонцезахисна продукція для обличчя — це те, що точно з середини весни до середини осені потрібно кожному. І вибирати санскрін просто: потрібно знати вік, колір шкіри та її чутливість. 

Радити якийсь один засіб не будемо, оскільки в нашому каталозі дуже великий вибір санскрінів на основі фізичних і хімічних фільтрів від відомих брендів під будь-який гаманець, вік і тип шкіри.

І, до речі, багато мам точно забувають про необхідність використання сонцезахисної косметики. Нагадайте, подбайте про її красу та здоров’я.

2. Антивіковий догляд для шкіри обличчя 

Антивіковий догляд для шкіри обличчя 

Тут все важче, ніж з вибором санскріну, але викрутитися теж можна. Дуже часто бренди, що випускають професійну косметику, пропонують універсальні лінійки антивікових засобів для всіх типів шкіри. Це можуть бути денні та нічні креми, сироватки, флюїди, засоби для зони навколо очей, емульсії, патчі тощо. Для подарунка підійде все, а якщо ви вирішите підібрати повний комплект базового догляду — мама точно буде щаслива. 

Радимо звернути увагу на такі відомі бренди, які заслужили собі ім’я якістю продукції, як Medik8, Zein Obagi, Instytutum, Genosys, Valmont, Margy’s Monte Carlo, RARE Paris, ATACHE. У цю косметику входять потужні anti-age, антиоксидантні, зволожувальні та живильні натуральні компоненти.

3. Продукція для фізичного та психологічного релаксу

Продукція для фізичного та психологічного релаксу

І це те, що потрібно абсолютно всім у наш час, а мамам тим паче! 

У цій категорії радимо вибрати на подарунок мамі щось із:

4. Косметика для волосся

Косметика для волосся

Якісна косметика для волосся (шампуні, маски, кондиціонери, бальзами, незмивний догляд, термозахист тощо) — це те, що оцінить будь-яка жінка. Особливо якщо засіб підібрано правильно і з любов’ю.

У нашому асортименті дуже багато різних брендів, однак, якщо говорити про засоби для догляду за волоссям для мам, ми обираємо та радимо вибрати вам на подарунок для улюбленої матусі косметику для волосся Alterna

У цього американського бренду не просто шикарний асортимент, він пропонує тільки найкращі склади. Для створення продукції Alterna використовують тільки натуральні та органічні компоненти — морський шовк, екстракт чорної ікри, морську сіль, рослинні олії, протеїни. Також з цієї косметики виключені агресивні хімікати (зокрема сульфати, фталати, парабени).

Другий, але не менш крутий за своєю дією і якістю, варіант —  косметика для волосся GKhair, заснована на природному кератині. Склади її засобів швидко поліпшать стан вікового волосся: усунуть сухість, витонченість і ламкість волосся, посічені кінчики та «ялинку» по довжині, зроблять волосся щільнішим, еластичнішим і блискучішим.

Як точно вгадати з подарунком на День матері

Тут є кілька простих правил:

✔ Якщо ще не знаєте, то ненав’язливо дізнайтеся, які аромати й текстури полюбляє мама, якими засобами користується, чому віддає перевагу в догляді за обличчям, тілом, волоссям тощо.

✔ Врахуйте тип шкіри та/або волосся, вік, чи немає алергій або підвищеної чутливості шкіри (зокрема непереносимості певних речовин).

✔ Знайдіть час на дослідження брендів і складів.

Пам’ятайте, що косметика в подарунок мамі обов’язково має бути якісною (не дешевою), такою, що відповідає особливостям її віку, шкіри та волосся, мати максимально натуральний і безпечний склад.

Замовити товари на нашому сайті

5 / 5 - 1
5 / 5 - 1

Коментарі (1)

  1. Дуже рада, що натрапила на цю статтю! Мені завжди дуже важко вибирати подарунки, тим паче на такі особливе свято, як День Матері. І ось тут я знайшла відмінну ідею – косметику. Я впевнена, що моя мама буде в захваті від такого подарунка. Адже хто ж не любить доглядати за собою? Це такий прекрасний спосіб сказати їй «Дякую» за все, що вона робить для мене. Так що, думаю, піду обирати їй якусь чудову косметику прямо зараз з каталогу Japan Shampoo.

Схожі статті

7 хвилин

14979

Як вибрати протисонцевий засіб для обличчя

Досі думаєте, чи потрібен вам сонцезахисний засіб, якщо ви не збираєтеся на пляжний відпочинок? У нас є аргумент, який розвіє всі сумніви з приводу такого доповнення до звичного догляду: щоденний догляд за шкірою втрачає ефективність, якщо ви не використовуєте засоби з сонцезахисними фільтрами щодня перед виходом на вулицю. А якщо у вас світла шкіра, то […]

29.04.2024

4 хвилин

16019

Як прибрати набряки з обличчя

Одутлість, мішки й темна шкіра навколо очей, набряклі повіки, нечіткий овал обличчя, пом’ятість, тьмяність — чого тільки не побачиш, розглядаючи своє обличчя в дзеркалі вранці. Звісно, найлегше сказати, що всі ми не молодшаємо та звинуватити в усьому нерви та неякісний сон. Однак, насправді це буде спробою піти від реальності. Набряклість обличчя, яку ви спостерігаєте щоранку, […]

28.04.2024

4 хвилин

18185

Чому пушиться волосся і як це виправити

У своїй уяві кожна жінка бачить своє волосся або ідеально гладким і глянцевим, або укладеним гарними хвилями чи акуратними завитками-пружинками. Реальність дуже часто далека від фантазій. Практично кожна на певному етапі відчувала себе «кульбабкою», а дехто навіть встиг змиритися з цим відчуттям або після незліченних спроб перебуває на порозі цього. Щоб це не було нормою, […]

11.04.2024

    Підпишіться на нашу розсилку

    Отримуйте свіжі новини про новинки у світі краси